Camerabewaking

Cameratoezicht bij evenementen of vaste camerabewaking bij panden of plekken waar overlast ervaren wordt: beelden zeggen meer dan woorden. Ook plekken waar het fysiek niet mogelijk is om te komen, worden haarscherp in beeld gebracht door onze camera's.

Toezicht en op tijd kunnen handelen

Beelden zeggen meer dan woorden

Haarscherpe beelden, inzoomen tot op de porieën, kunnen observeren en ingrijpen voor het daadwerkelijk uit de hand loopt. Beveiliging van mensen en goederen wordt steeds vaker ondersteund door camera's.  

We maken onderscheid tussen mobiele camerabewaking: dit is vaak tijdelijk; bijvoorbeeld tijdens een evenement - en vaste camerabewaking; dit wordt als beveiligingsmiddel ingezet bij panden of plekken waar overlast ervaren wordt. 

Belangrijk is bij welke vorm van camerabewaking u ook kiest dat de kwaliteit van de beelden goed is, dat u kunt inzoomen en de mogelijheid heeft om opgenomen beelden terug te kunnen kijken. 

Mobiele Camerabewaking

Camerabewaking is een effectief middel op tijden en plaatsen waar fysiek toezicht niet beschikbaar is.  Met onze mobiele camerabewaking bouwen we eenvoudig en snel op verschillende plekken camera's op met een bereik van honderden meters (afhankelijk van de plek) en kunnen we in 1 oogopslag een totaaloverzicht van de mensenmassa geven en aansturen waar nodig.

In tijden waar crowd management een belangrijk onderdeel is van het vergunningstraject en waar je als organisator overal op voorbereid moet zijn, is cameratoezicht een must.

Specificaties:
- 360 graden draaibaar tijdens evenement
- bereik van 800 meter
- weerbestendig; binnen in een tent of in de buitenlucht
- telescopische mast met aansluiting voor verlichting (stadionlampen), wifi en GSM antennes
- wij kunnen getrainde observanten en centralisten leveren voor het uitlezen van de beelden en de aansturen van beveiligers en andere betrokkenen van de organisatie

Neem contact met mij op over camerabewaking >>

Permanente Camerabewaking 

Een draadloos alarmsysteem neemt in geval van inbraak of calamiteit een video van tien seconden op, zowel overdag als gedurende de nachtelijke uren. De videofilm wordt direct naar de bewakingscentrale gezonden. 

Dankzij de steeds betere camera’s en de realtime beeldoverdracht is het goed mogelijk op afstand geavanceerde videosurveillances te verrichten, agressiebegeleiding te verlenen en via video te assisteren bij het openen en sluiten van panden en noodmeldingen.

Voordelen:
- alles opnemen of alleen bij beweging
- preventieve werking
- veiligheid voor personeel en goederen
- haarscherpe beelden waarbij achteraf inzoomen ook mogelijk is
- bewijsmateriaal snel beschikbaar voor politie en beveiling
- filmen op plekken waar het fysiek niet mogelijk is om te komen
- video ondersteuning bij openings- en sluitronden